Levertermijn, verzending & retour

Levertermijn

Natuurlijk wil je jouw Splash Photo zo snel mogelijk in huis hebben!
Ik werk zorgvuldig, maar uiteraard zo vlot mogelijk om te zorgen dat jij er snel van kunt genieten.
Maar het is handwerk waar veel tijd bij komt kijken.
En naast deze shop, heb ik ook nog mijn werkzaamheden als fotograaf, de fotografie workshops, webshop met mijn fotoboeken, etc.

Daarom duurt het ongeveer 3 werkdagen (vanaf het moment dat ik je foto goed heb ontvangen), voordat je kunstwerk klaar is. Een digitale foto kan ik daarna direct aan je leveren (met een download link, per email).
Een fysiek product, zoals een canvas afdruk, gaat daarna naar mijn leverancier om afgedrukt te worden. Zij werken natuurlijk ook hard om jouw bestelling op tijd te leveren. Daar hebben ze ongeveer 5 werkdagen voor nodig.

Is je Splash Photo al eerder klaar?
Dan krijg je ‘m natuurlijk ook eerder! We laten je niet onnodig wachten.

Spoed opdrachten
Wil je jouw bestelling nog sneller in huis hebben? Dan kun je een spoedopdracht plaatsen.
Ik zorg dan dat jouw digitale Splash Photo binnen 24 uur klaar is. Een afdruk als spoed bestelling (indien vóór 12.00 uur geplaatst) is binnen 3 dagen klaar voor verzending.

Een spoed bestelling kost € 15,- euro extra.

Verzendopties en kosten

De verzendmogelijkheden en kosten zijn afhankelijk van het gekozen product en de door jou aangegeven bezorgmethode. In het winkelmandje kun je zien wat je totale verzendkosten zijn, nadat je je adres en land hebt ingevuld.

Digitale producten
Je ontvangt je digitale Watercolor Art via het opgegeven email adres met een WeTransfer download link. Deze link blijft 7 dagen actief. Zorg dus dat je de bestelling direct goed opslaat en een back-up maakt.

Pakketpost – vanaf € 6,95
We leveren de meeste fysieke producten per pakketpost (PostNL/DHL). Bij extra grote of zware zendingen geldt een hoger tarief.

Internationale zendingen – vanaf € 13,-
Woon je in het buitenland? Dan kun je jouw bestelling internationaal per pakketpost laten verzenden. Vanaf € 13,- voor kleine/lichte pakketten.

Afhalen 
Het is ook mogelijk om (op afspraak) je bestelling af te halen in onze showroom te Hoofddorp.
Toch betaal je ook dan € 6,95 verzendkosten, omdat je afdruk via de pakketpost bij ons in Hoofddorp wordt geleverd.

Schade

Heeft jouw zending zichtbare schade tijdens de bezorging? Dat is heel vervelend…
Inspecteer de inhoud dan voordat je het pakket aanneemt. Het is belangrijk om schade zo snel mogelijk te melden (zie algemene voorwaarden). Zodat we het snel kunnen oplossen.

Retournerbeleid & herroepingsrecht

Het is niet mogelijk om uw product te ruilen of te retourneren.
Maar, consumenten hebben op bepaalde producten het recht om hun aankoop binnen 14 dagen te ontbinden door gebruik te maken van het herroepingsrecht (zie artikel 6 t/m 8 algemene voorwaarden).
Voor b2b aankopen geldt dit recht niet, het is voor u/uw bedrijf niet mogelijk om uw bestelling te retourneren.

Uitzonderingen van het herroepingsrecht

Onderstaande producten vallen NIET onder het herroepingsrecht en kunnen dus niet retour:

Digitale producten
Digitale producten/diensten (zoals digitale Splash Photo art) vallen door hun aard niet onder het herroepingsrecht.

Gepersonaliseerde producten
De producten in deze webshop worden speciaal door jou ontworpen en gemaakt. Deze maatwerk bestellingen vallen niet onder het herroepingsrecht en kunnen dus niet retour.

 

Gebruik maken van het herroepingsrecht

U heeft bij bepaalde producten het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@splash-photo.nl.

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Heeft u de bestelling (gedeeltelijk) met een cadeaubon voldaan? Dan ontvangt u dit deel ook weer als cadeaubon retour.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.