Wat is een Splash Photo?

Een kunstwerk van jouw foto

Splash Photo is een digitaal vervaardigd kunstwerk van jouw ingestuurde foto.
Maar er komt geen potje verf aan te pas; ik werk met geavanceerde grafische programma’s op de computer om jouw foto om te toveren tot een echt kunstwerkje.

Klik en klaar?
Het zou wel makkelijk zijn, als het met één druk op de knop klaar was. Er bestaan filters die met een muisklik een soort “schilderij” maken van je foto, maar helaas is dat resultaat niet te vergelijken met een handgemaakt kunstwerk. Er zit in ieder kunstwerk echt een paar uur werk.

Van jouw foto maak ik een “Splash Photo” met behulp van professionele grafische software en een tekentablet.

Van foto tot Splash Photo Art
Ik maak gebruik van een programma voor digitaal tekenen, waarmee ik jouw foto zorgvuldig stap voor stap “schilder” tot de foto er prachtig uit ziet als Splash Photo. Ik zorg dat belangrijke details zichtbaar blijven op de foto en het schilderij effect subtiel is, zodat je afbeelding toch levensecht blijft zoals op je foto.
Daarna begint het decoratieve proces van de Splash Photo spetters, penstrepen en natuurlijk de achtergrond. Allemaal in kleuren die we samen hebben uitgekozen.
Iedere Splash Photo is uniek!

De originele foto
Het Splash resultaat

Welke foto kan ik het beste insturen?

Er zijn een paar zaken waar je op moet letten als je jouw Splash Photo wil bestellen. Je leest alles over het aanleveren van je foto op deze pagina.

Twijfel toch nog of je foto geschikt is? Neem gerust contact met me op, ik kijk graag met je mee of de foto goed te gebruiken is.

Wat kan ik precies bestellen?

Je kunt jouw Splash Photo digitaal bestellen of als afdruk. In de shop staan alle beschikbare producten en formaten.

Kies zelf de kleur van de achtergrond en de spetters. Dat kunnen subtiele kleuren zijn (zelfs zwart/wit), kleuren die al in de foto voorkomen, stoere of juist hele vrolijke kleuren.

Voorbeelden bekijken

Bezoek de gallery om het portfolio te bekijken.

Ik heb een vraag….

Misschien staat het antwoord al bij de veel gestelde vragen.
Heb je een andere vraag of wil je nog iets anders bespreken? Neem dan contact met me op.